372 7362 414          Võta ühendust!

Pivaatsuspoliitika

Tameo Lipp OÜ on võtnud endale kohustuse kaitsta klientide ja kasutajate privaatsust. Sellest lähtuvalt oleme koostanud käesolevad privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist. Meie tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega. Leia veidi aega ja tutvu meie privaatsuspõhimõtetega.

Käesolevad Privaatsustingimused kohalduvad, kui Te kasutate veebikeskkonda www.tameolipp.ee. Veebikeskkonna kasutamine loetakse Teie nõusolekuks käesolevate Privaatsustingimustega.

Isikuandmete kogumine ja kasutamine

Isikuandmed on andmed, mida tameolipp.ee kogub

Kontakt vormi kaudu paringu saatmine:

  • Telefoni number, Nimi Kontakt vormi kaudu.
  • Veebilehel kogume andmeid cookide kaudu.

Kogutud isikuandmete kasutamine

Kogutud isikuandmete abil saame teavitada kliente tooteuudistest, kampaaniatest ja tulevastest sündmustest. www.tameolipp.ee võtab õiguse saata klientidele kes on saatnud päringu ja aktsepteerinud tingimused uudiskirju. Klient, kes ei soovi olla meie uudiskirjaloendis või saada teavitusi teda huvitada võivatest toodetest, saab ennast adressaatide sihtrühmast igal ajal eemaldada.

Uudiskiri

Aktsepteerides Privaatsus poliitika kinnitate et olete tutvunud privaatsus poliitika tingimustega annate õiguse veebileht.ee käidelda teie isikuandmeid ja saata teie e-posti aadressile tooteuudiseid, kampaaniai ja infot tulevaste sündmuste kohta.

Teie õigused seoses isikuandmete töötlemisega

Teil on õigus saada teavet Teie isikuandmete töötlemise kohta isikuandmete kaitse seaduses ja teistes seadustes sätestatud määral. Teil on õigus nõuda isikuandmete töötlemise lõpetamist ning isikuandmete parandamist, sulgemist, kustutamist ja ülekandmist. Kui Te leiate, et isikuandmete töötlemisel rikutakse Teie õigusi, on Teil õigus pöörduda Andmekaitse Inspektsiooni või kohtu poole, kui seaduses ei ole sätestatud teistsugust vaidlustamise korda. Samuti võib Teil olla õigus nõuda kahju hüvitamist võlaõigusseaduses sätestatud alustel ja korras.

Isikuandmete kaitse

Tameolipp.ee rakendab kõiki ettevaatusabinõusid (sh administratiivsed, tehnilised ja füüsilised meetmed) kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

Turvalisus

Kõiki tameolipp.ee külastamise käigus teatavaks saanud kliendi isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot.

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

WWW.tameolipp.ee veebisaiti kasutama asudes või püsikliendi avalduse täitmisel oled käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. Jätame endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta, teavitades sellest kõiki püsikliente.

Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta meiega ühendust aadressil info@tameolipp.ee

Scroll to top

TAMEO LIPP


Tootekataloog